Nu is er altijd, vooral in deze tijd. Een tijd waarin al teveel gezegd is en terugkijken vooral om te leren is. Nu is het tijd om vooruit te kijken, en stappen te maken, terug de natuur in, waar we deel van zijn. Terug op het podium, als varken tussen de varkens.

Een lege agenda, god wat snakt een mens daar soms naar. De boel de boel en zien wat er komen gaat. Echt leeg zal ie echter nooit zijn, een agenda zit namelijk ook in je kop. Het ligt er aan wat je er in zet. En of je er iets in zet.

Net als alles draait het om balans, en dat regisseren we zelf, met een beetje mazzel. Naast noeste arbeid, de tandarts, de boekhouding, verplichte visites en misère hoort vertier en ontspanning. De kroeg in en daarna naar een vette band in een donker hol vol rock &roll. Een film, een etentje, een boek een wandeling; yin en yang, hemel en hel, kont en stront zo lopen we de wereld rond. Laten we elkaar niet vergeten want dan vergeten we onszelf.

Gelukkig is ons vlees taai en ons gemoed goed want janken en smeken is breken en breken doet een hart van glas. Vertrouwen, het komt godverdomme goed. Geen vloek uit wanhoop maar een verwensing uit graagte want knappen is wat we willen, vanuit ons warme bloed. Aan een rechte streep zijn we nog niet toe, daar is het te mooi voor. Geef niet op, plant een boom eet groen en heb lief, dan komt het vast allemaal goed.
Wees geen virus, het vaccin zijn we zelf.
Na blues komt R&Roll.

AMEN